De blackbox verzamelt locatiegegevens via GPS en bewaart deze in de cloud

Onze eigen gespecialiseerde monteurs bouwen een ‘kastje’ in het voertuig. Zij bereiden de installatie reeds voor waardoor de stilstand van de voertuigen wordt geminimaliseerd en we veel snelheid kunnen maken met de inbouw van het complete wagenpark.


Blackbox

Voordelen van onze blackbox

De Blackbox van FleetFinder werkt volledig automatisch en zorgt voor real-time inzicht in de posities van alle voertuigen. Bekijk hieronder de voordelen van een blackbox voor het beheer van jouw wagenpark en de rittenregistratie voor de Belastingdienst.

Real-time inzicht

De blackbox geeft je real-time inzicht in jouw wagenpark. Met Real-Time Track & Trace heb je live inzicht in de posities van alle bedrijfsauto’s, op basis van nauwkeurige locatie-informatie. Hiermee kun je je klanten bijvoorbeeld informeren over aankomsttijden.

24/7 beschikbaarheid

Alle informatie over het wagenpark is 24/7 beschikbaar in jouw online omgeving. Dat kan op alle devices, zoals desktop, laptop en mobiele telefoon. Het enige dat je nodig hebt is een actieve internetverbinding. Zo heb je altijd de controle over de voertuigen de ritten.

Sluitende rittenregistratie

Dankzij de nauwkeurige GPS-plaatsbepaling profiteer je van een sluitende rittenregistratie. De blackbox heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen. Je voldoet ermee aan de richtlijnen van de Belastingdienst. Alle ritten worden netjes geregistreerd, zodat je minder last hebt van de fiscus.

GPS

FleetFinder maakt gebruik van GPS voor bepaling van de locatie van elk voertuig, op 2 meter nauwkeurig. Daarnaast vinden er meerdere metingen per minuut plaats zodat je het voertuig realtime kunt volgen.

 

 

 

Data Cloud FleetFinder -v2
Cloud

Ritgegevens worden minimaal 7 jaar in de cloud (Microsoft Azure) in Europa bewaard conform de richtlijnen van de Belastingdienst en de AVG. Hierdoor blijven uw gegevens te allen tijde beschikbaar en heb je altijd online inzicht in het wagenpark.

App

Om het nog makkelijker te maken is er een FleetFinder app beschikbaar waarin de ritten zichtbaar zijn en bestuurders hun ritten als zakelijk of privé kunnen markeren.  

Gratis FleetFinder App

Optionele uitbereidingen

Privé/Zakelijk-schakelaar

Als medewerkers dat prettiger of handiger vinden kan er ook een Privé/Zakelijk-schakelaar in het voertuig geplaatst worden waarmee ritten zonder app als zakelijk of privé geregistreerd kunnen worden.

Bestuurdersidentificatie

Bij wisselende bestuurders van voertuigen is het zuiver en sluitend om te registreren welke bestuurder op welk moment een voertuig heeft bestuurd. Via een tag identificeert een bestuurder zichzelf. Er klinkt een buzzer op het moment dat dit vergeten wordt.

Vast laag maandbedrag

FleetFinder is een slim product met een effectieve werking. Daardoor gebruik je onze oplossing tegen een vast laag bedrag per maand. Je kunt daardoor rekenen op een uitstekende Return On Investment (ROI). Meer dan 1.000 bedrijven profiteren dagelijks van de voordelen.

Een blackbox voor jóuw wagens?

Benieuwd naar de mogelijkheden van onze blackbox voor jouw bedrijf? Daar vertellen we je graag álles over.