afbeelding bouw banner

Bouw & infra

Met FleetFinder profiteer je van automatische rittenregistratie én maken we de belangrijke informatie over jouw wagenpark inzichtelijk. Dit alles voor een vast laag bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. Een kleine investering met grote voordelen.

Voordelen voor bouwbedrijven

FleetFinder biedt inzicht in actuele ritten en zorgt voor een heldere rapportage per dag. Je weet welke voertuigen welke ritten maakten. Ook kun je rekenen op nauwkeurige rittenregistratie. Dit alles voor een vast laag bedrag per maand. Ontdek hieronder de voordelen voor jouw bouwbedrijf:

FleetFinder dashboard fleet management

Dagrapport

Met het FleetFinder dagrapport zie je wanneer jouw medewerkers met voertuigen vertrokken, arriveerden en wanneer er oponthoud was. Dankzij het heldere dagrapport kun je dit later eenvoudig terugzien en kun je de gemaakte uren aan de klant doorberekenen.

male-worker-with-bulldozer-sand-quarry (webp)

Blackbox in de auto

FleetFinder maakt gebruik van de blackbox. Onze monteurs plaatsen dit kleine kastje in de auto’s. Dat doen we op een onzichtbare plek, zodat je medewerkers er geen last van hebben. De blackbox zorgt voor automatische kilometerregistratie, de GPS-verbinding en de mobiele verbinding met onze servers.

Snel terugverdiend

Met FleetFinder heb je real-time inzicht in de bewegingen van het wagenpark. Ook zorgt ons systeem voor de automatische kilometerregistratie voor transportbedrijven. Dit alles voor een vast laag bedrag per maand. Je profiteert dus van veel Return On Investment (ROI).

GPS-techniek

 

FleetFinder maakt gebruik van geavanceerde GPS-techniek voor verbinding met meerdere technieken. Gegevens over de locatie van de voertuigen sturen we real-time door naar jouw online omgeving. Op die manier is achteraf goed duidelijk waar je op welk moment was en hoe lang je bijvoorbeeld bij de klant werkte. Tal van bouwbedrijven zetten FleetFinder hiervoor in.

Mobiele dataverbinding

 

Dankzij de mobiele dataverbinding houd je real-time het wagenpark in de gaten. Op elk moment zie je waar welk voertuig zich bevindt, zodat daar ook achteraf duidelijkheid over is. Dankzij de automatische rittenregistratie voor bouwbedrijven heb je daar geen omkijken naar.

bedrijf
1180

Bedrijven

gebruiker
3112

Gebruikers

car
11475

Voertuigen

Ontdek de voordelen voor jóuw bouwbedrijf

Wil je meer grip op het wagenpark van jouw bouwbedrijf en zo efficiënter werken en kosten besparen? We vertellen je er álles over.