Rittenregistratie en track en trace voor hoveniers en groenvoorzieners

Hoveniers & groenvoorzieners

Heb je een hoveniersbedrijf met één of meerdere bedrijfswagens? Met FleetFinder kun je vertrouwen op automatische kilometerregistratie voor jouw hoveniers. Dankzij de volledig geautomatiseerde rapportages heb je goed inzicht in de gereden kilometers en gewerkte uren op locatie.

Voordelen voor hoveniers

Tal van hoveniersbedrijven werken met FleetFinder. Ze profiteren van een automatische sluitende rittenregistratie en van professioneel wagenparkbeheer. Ontdek hieronder de voordelen voor jouw hoveniersbedrijf:

FleetFinder dashboard fleet management

Productiviteitsrapporten

FleetFinder genereert productiviteitsrapporten. Die bieden inzicht in tijden, locaties en klanten. Een productiviteitsrapport geeft ook een goed beeld van de gemaakte ritten en de tijd bij de klant. FleetFinder houdt van minuut tot minuut bij hoe lang je op een bepaalde locatie bent, zodat je de gemaakte uren door de hoveniers bij de klant in rekening kunt brengen.

close-up-man-selling-crops-from-his-garden (webp)

Blackbox in de auto

FleetFinder maakt gebruik van de blackbox, een klein kastje dat onze monteurs in de auto’s plaatsen. Dat doen we op een onzichtbare plek zodat jouw medewerkers daar geen last van hebben. De blackbox zorgt voor de automatische rittenregistratie, de verbinding via GPS en de mobiele verbinding met onze servers.

Snel terugverdiend

Met FleetFinder heb je real-time inzicht in de bewegingen van het wagenpark. Ook zorgt ons systeem voor de automatische kilometerregistratie voor hoveniersbedrijven. Dit alles voor een vast laag bedrag per maand.

Voordelen van GPS

 

FleetFinder maakt gebruik van geavanceerde GPS-techniek voor verbinding met meerdere technieken. Hiermee bepaalt ons systeem zowel de locatie van een wagen als de snelheid daarvan. De stabiele mobiele verbinding verzekert je van een betrouwbare data-overdracht. Tal van hoveniersbedrijven beheren hun wagenpark met FleetFinder en zetten hun wagens efficiënt in.

Blackbox

 

De mobiele dataverbinding tussen de blackbox van FleetFinder in de wagen en onze servers zorgt voor real-time inzicht. Je krijgt inzicht in zowel de kilometer- en rittenregistratie als in jouw totale wagenpark. Je hebt altijd inzicht in het complete fleet management. Je weet precies weet waar alle wagens zich bevinden en hoe die bij de klant staan. Zonder dat je daar zelf tijd mee kwijt bent.

bedrijf
1180

Bedrijven

gebruiker
3112

Gebruikers

car
3616

Voertuigen

Ontdek de voordelen voor jóuw hoveniersbedrijf

Wil je meer grip op het wagenpark van jouw hoveniersbedrijf en zo efficiënter werken en kosten besparen? We vertellen je er álles over.