Rittenregistratie en track en trace voor electrotechniek en installatietechniek

Fleet management voor
service & installatie

Installateurs en servicemedewerkers reizen het land door langs verschillende klanten. Is dan niet altijd duidelijk hoe lang u op locatie of onderweg bent geweest? FleetFinder biedt inzicht in de gemaakte ritten en maakt duidelijk hoe lang medewerkers bij de klant op locatie waren. Dit helpt je om de gemaakte uren door te berekenen, terwijl je via de portal realtime inzicht hebt in het complete wagenpark.

Voordelen voor service- en installatiebedrijven

FleetFinder zorgt voor nauwkeurige real-time registratie van alle ritten. De rapportages geven je maximaal inzicht in het wagenpark. Voortaan kun je op basis van de data factureren aan klanten. Kortom: fleet management voor een vast laag maandbedrag. Ontdek de voordelen voor jouw installatiebedrijf:

FleetFinder dashboard fleet management

Dagrapport

Met het FleetFinder Dagrapport zie je wanneer jouw medewerkers met voertuigen vertrokken, waar ze zijn geweest en hoe lang ze op locatie werkten voor de klant. De dagrapporten bevatten alle belangrijke informatie voor installatiebedrijven, bijvoorbeeld door de reisuren netjes te onderscheiden van de werkuren.

productiviteitsrapport

Productiviteitsrapport

Met FleetFinder profiteer je van automatische rittenregistratie én maken we de belangrijke informatie over jouw wagenpark inzichtelijk. Dit alles voor een vast laag bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. Een kleine investering met grote voordelen.

Lage kosten

Met FleetFinder profiteer je van automatische rittenregistratie én maken we de belangrijke informatie over jouw wagenpark inzichtelijk. Dit alles voor een vast laag bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. Een kleine investering met grote voordelen.

GPS-techniek

 

FleetFinder gebruikt slimme GPS-technologie. De doorlopende verbinding met meerdere satellieten zorgt voor nauwkeurige bepaling. Je ziet welke wagen zich op welk moment waar bevindt. Dat betekent: geen onduidelijkheid meer over uren op locatie en gemaakte ritten of andere afspraken.

Mobiele dataverbinding

 

Met FleetFinder heb je real-time inzicht in alle gegevens over het wagenpark en de ritten. Dit dankzij de mobiele dataverbinding met jouw online omgeving. Zo zorgen we voor automatische rittenregistratie voor jouw installatiebedrijf. Je hebt inzicht in de gemaakte ritten en uren op locatie bij de klant.

office
1180

Bedrijven

user
3112

Gebruikers

car
3616

Voertuigen

Ontdek de voordelen voor jóuw installatiebedrijf

Wil je jouw rittenregistratie automatiseren én grip krijgen op het wagenpark van je installatiebedrijf? We vertellen je er álles over.