Kilometerregistratie

Gebruik je een auto die tot je privévermogen behoort, ook voor zakelijke ritten? Of gebruikt een werknemer een eigen auto voor zakelijke doelen? Dan mag je € 0,23 per zakelijk gereden kilometer aftrekken van je opbrengsten. De btw over het onderhoud en het gebruik van zakelijke ritten is ook fiscaal aftrekbaar. Je moet wel een kilometerregistratie bijhouden die de zakelijke en privéritten registreert. Dit kilometerregistratiesysteem houdt alle gereden kilometers automatisch voor je bij.
Kilometerregistratie

Rijden in een eigen auto

 

Met een kilometerregistratie toon je aan hoeveel kilometers jij of je medewerkers zakelijk en privé rijden. Het gebruik van de auto ligt netjes vast, zonder dat je iets hoeft te doen. Behoort de auto niet tot het bedrijfsvermogen dan mag je voor elke zakelijke kilometer 23 cent en de btw over de kosten van het onderhoud en gebruik van de auto aftrekken van de winst. Als bijvoorbeeld de helft van je kilometers zakelijk was en de ander helft privé, dan mag je de helft van de btw over alle kosten voor de auto terugvorderen.

Rijden met een bedrijfsauto

 

Rijd je met een auto van de zaak minder dan 500 kilometer privé in een kalenderjaar dan mag je de bijtelling voor de auto weglaten. Je moet dit wel aan kunnen tonen met een rittenregistratie die aan alle eisen van de Belastingdienst voldoet. Ons rittenregistratiesysteem houdt alle ritten automatisch en zeer nauwkeurig bij. Je hebt minder last van controles van de Belastingdienst omdat dit systeem voorzien is van het Keurmerk RitRegistratieSystemen.

Voordelen van automatische kilometerregistratie

Dankzij de nauwkeurige GPS-plaatsbepaling profiteer je van een sluitende rittenregistratie. Ons autovolgsysteem heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen. Je voldoet ermee aan de richtlijnen van de Belastingdienst. Alle ritten worden netjes geregistreerd. Je kunt geen rit vergeten of verkeerd registreren.

Real-time inzicht

Het autovolgsysteem geeft je real-time inzicht in jouw wagenpark. Met Real-Time Track & Trace heb je real-time inzicht in de posities van alle bedrijfsauto’s, op basis van nauwkeurige locatie-informatie. Hiermee kun je je klanten informeren over aankomsttijden.

24/7 beschikbaarheid

Alle informatie over het wagenpark is 24/7 beschikbaar in jouw online omgeving. Dat kan op alle devices, zoals desktop, laptop en mobiele telefoon. Het enige dat je nodig heeft is een actieve internetverbinding. Zo heb je altijd de controle over de voertuigen de ritten.

Sluitende rittenregistratie

Dankzij de nauwkeurige GPS-plaatsbepaling profiteer je van een sluitende rittenregistratie. Ons autovolgsysteem heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen. Je voldoet ermee aan de richtlijnen van de Belastingdienst. Alle ritten worden netjes geregistreerd, zodat je minder last hebt van de fiscus.

Vast laag maandbedrag

Ons kilometerregistratiesysteem is beschikbaar voor een vast laag bedrag per maand. Je kunt daardoor rekenen op een uitstekende Return On Investment (ROI). Meer dan 1.000 bedrijven profiteren dagelijks van de voordelen..

office
1180

Bedrijven

user
3112

Gebruikers

car
3616

Voertuigen

Automatische kilometerregistratie voor jóuw wagenpark?

Benieuwd naar de mogelijkheden van automatische rittenregistratie voor jouw bedrijf? Daar vertellen we je graag álles over.