Partnerprogramma

FleetFinder kan je ondersteunen bij het bedienen van je gehele achterban, of dat nu leden of klanten zijn. Wij nemen daarbij alle zaken uit handen om dat zo efficiënt mogelijk te doen. Onze jarenlange ervaring stelt ons in staat dat we volledig ontzorgen en zaken uit handen nemen wat betreft de ondersteuning van en implementatie bij klanten en leden. Ook kunnen we in overleg een integratie ontwikkelen die aansluit op de (IT-)infrastructuur.

FleetFinder werkt onder andere samen met de onderstaande partners:

Stichting Members’ Benefits

Veel werkgevers- en brancheverenigingen merken in toenemende mate de vraag van hun leden naar specifieke voordeelregelingen. Regelingen die de netto kosten voor het lidmaatschap verlagen. Aangezien het afsluiten en onderhouden van inkoopcontracten voor deze verenigingen geen 'core business' is, wordt deze verantwoordelijkheid veelal uitbesteed. De Stichting Members' Benefits onderhoudt de voordeelregelingen voor 14 werkgevers- en brancheverenigingen en vertegenwoordigt daarmee ruim 7.000 deelnemende bedrijven.

Op het gebied van rittenregistratie wordt samengewerkt met FleetFinder waardoor de leden en deelnemers van de Stichting Members’ Benefits profiteren van een hoge korting.

NBBU

NBBU is belangenbehartiger van meer dan 1.300 uitzendbureaus. Leden van de NBBU kunnen profiteren van ledenvoordeel op het gebied van verzekeringen, inkoop (dagelijkse) werkzaamheden, kennis/ontwikkeling, onderneming/financiën en overige zaken.

De leden profiteren nu ook van een hoge korting op het gebied rittenregistratie.

ABCO

ABCO Nederland

ABCO Nederland is een netwerk van en voor ondernemers binnen de financiële sector. De 165 leden kunnen nu zelf en/of hun klanten laten profiteren van een korting op de inzet van rittenregistratie. Zo zorgen ze ervoor dat hun klanten voldoen aan richtlijnen van de Belastingdienst door de inzet van geautomatiseerde rittenregistratie.

Ook partner worden?

Neem contact met ons op voor meer informatie.