afbeelding schilder

Fleet management voor
schildersbedrijven

Maak je als schildersbedrijf jaarlijks vele kilometers? FleetFinder maakt het beheer van jouw wagenpark eenvoudig, in combinatie met automatische rittenregistratie. Dat betekent: een sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst en rapportages over wanneer en hoe lang je op locatie voor de klant werkte.

Voordelen voor jóuw schildersbedrijf

FleetFinder zorgt voor de automatische rittenregistratie  voor schildersbedrijven. Het systeem houdt bij welke ritten jij en je medewerkers met het wagenpark maken én genereert rapportages. Zo voer je eenvoudig het fleet management. Ontdek de voordelen voor jóuw schildersbedrijf:

FleetFinder dashboard fleet management

Dagrapport

Met het FleetFinder Dagrapport zie je wanneer je medewerkers met voertuigen vertrokken, hoe lang ze op locatie werkten voor de klant en waar ze zijn geweest. De Dagrapporten helpen om werkuren te onderscheiden van reisuren en zetten alle ritten op een dag overzichtelijk op een rij. Zo krijg je inzicht in het gebruik van het totale wagenpark.

Fleet management voor schildersbedrijven

Productiviteitsrapport

In FleetFinder is ook een Productiviteitsrapportage beschikbaar. Hierin geeft de software zowel de tijden, locaties als de bezochte klanten weer. Van minuut tot minuut is duidelijk waar alle wagens en medewerkers zich bevonden. Dit voorkomt discussies met de klant over te factureren uren.

Meer tijd voor klanten

Iedere rit handmatig registreren kost onnodig veel tijd. Het geautomatiseerde systeem van FleetFinder bespaart tijd en werkt foutloos. Naast een sluitende kilometerregistratie voor de Belastingdienst weet je ook precies hoeveel uur aan elk project is besteed.

GPS-techniek

 

FleetFinder gebruikt slimme GPS-technologie. De doorlopende verbinding met meerdere satellieten zorgt voor nauwkeurige bepaling. Je ziet welke wagen zich op welk moment waar bevindt. Dat betekent: geen onduidelijkheid meer over uren op locatie en gemaakte ritten of andere afspraken.

Mobiele dataverbinding

 

Dankzij de mobiele dataverbinding van FleetFinder heb je real-time inzicht in heel veel gegevens. Je kunt eenvoudig nagaan waar alle voertuigen zich bevinden, bijvoorbeeld om aan te geven wanneer ze aankomen bij de klant. Of om ze te zien hoe laat ze vertrokken zijn.

office
1180

Bedrijven

user
3112

Gebruikers

car
3616

Voertuigen

Ontdek de voordelen voor jóuw schildersbedrijf

Wil je de rittenregistratie automatiseren én grip krijgen op het wagenpark van je schildersbedrijf? We vertellen je er álles over.