Track & trace

Met ons track & trace systeem maak je de locaties van jouw voertuigen inzichtelijk. Voor zuivere doorberekening van reis- en werkuren of bij onregelmatigheden is het prettig dat je precies kunt terugzien welke locaties onder werktijd zijn bezocht en hoe lang medewerkers daar aanwezig zijn geweest.


Track & trace

Beheer je wagenpark

 

Met ons track & trace systeem weet je precies waar alle voertuigen zich op dit moment bevinden. Daarmee krijg je meer inzicht in het gebruik van het wagenpark. Je kunt dan maatregelen nemen om jouw voertuigen efficiënter in te zetten, bijvoorbeeld door te besparen op de reistijden van en naar klanten. Tegelijkertijd zorgt FleetFinder voor automatische rittenregistratie, op basis van het Keurmerk RitRegistratieSystemen.

 

Meer inzicht in de buitendienst

 

Bel je nog altijd met de bestuurders om te vragen waar ze zijn? Dat kan een stuk efficiënter, betrouwbaarder en gemakkelijker. Met ons track en trace systeem krijg je real-time inzicht in de locaties van alle voertuigen. Desgewenst kun je dit doorgeven aan jouw klanten. Bedenk hoeveel kostbare tijd je dat scheelt! Ook jouw bestuurders besparen tijd, want zij hoeven niet meer alle ritten te handmatig registeren. Met FleetFinder gebeurt dat allemaal automatisch.

De voordelen van track & trace

Ons track en trace systeem biedt real-time inzicht in de posities en status van voertuigen. Het registreert ook nauwkeurig alle ritten. Bekijk hieronder de voordelen van een track & trace systeem in je auto’s:

Real-time inzicht

Met Track & Trace heb je real-time inzicht in de posities van alle bedrijfsauto’s, op basis van nauwkeurige locatie-informatie. Hiermee kun je op een kaart, met verkeersinformatie zien waar de auto’s zijn. Zo kun je de juiste medewerker naar een opdracht sturen of je klant informeren over de aankomsttijd.

24/7 beschikbaarheid

Alle informatie over het wagenpark is 24/7 beschikbaar in jouw online omgeving. Dat kan op alle devices, zoals desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon. Of je maakt gebruik van onze app. Het enige dat je nodig hebt is een actieve internetverbinding. Zo heb je altijd de controle over de voertuigen en inzicht in de ritten.

Sluitende rittenregistratie

Dankzij de nauwkeurige GPS-plaatsbepaling profiteer je van een sluitende rittenregistratie. Ons autovolgsysteem heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen. Je voldoet ermee aan alle eisen van de Belastingdienst. Alle ritten worden netjes geregistreerd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over de bijtelling bij een belastingcontrole.

Vast laag maandbedrag

FleetFinder is een slim product met een effectieve werking. Daardoor gebruik je onze oplossing tegen een vast laag bedrag per maand. Je kunt daardoor rekenen op een uitstekende Return On Investment (ROI). Meer dan 1.000 bedrijven profiteren dagelijks van de voordelen.

Track & Trace systeem voor auto’s

Diverse rapporten

Met de software van FleetFinder genereer je eenvoudig diverse rapportages over gemaakte ritten. Benieuwd naar de bezochte locaties en de gereden afstanden, tijden en snelheden? We maken het eenvoudig inzichtelijk. Op basis van deze rapportages kun je efficiënte keuzes maken.

Bestuurdersidentificatie track en trace systeem

Bestuurdersidentificatie

Houd grip op je team en weet wanneer medewerkers instappen en arriveren. Niet alleen om te weten dat ze veilig op de werkplek zijn aangekomen maar ook voor een juiste toewijzing en facturatie van (gewerkte) uren.

Bedrijf
1180

Bedrijven

Gebruiker
3112

Gebruikers

car
3616

Voertuigen

Een track en trace systeem voor jóuw voertuigen?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een track & trace systeem voor jouw bedrijf?
Daar vertellen we je graag álles over.