Rittenregistratie en track & trace voor uitzendwerk en detachering

Fleet management voor
uitzendwerk en detachering

Als uitzendbureau heb je dagelijks veel voertuigen op de weg en wil je eenvoudig het beheer voeren over het wagenpark. Zo weet je precies welk voertuig zich waar bevindt en hoeveel tijd er bij klanten wordt besteed. Daarnaast zorgt een sluitende ritregistratie voor een juiste berekening van de kilometers en facturatie aan je opdrachtgevers.

Voordelen voor uitzendbureaus

FleetFinder is uitermate geschikt voor uitzendbureaus. Het systeem is uitgevoerd met handige functionaliteiten. Zoals een reis-, dag- en productiviteitsrapport en de uiterst nauwkeurige plaatsbepaling met GPS. We plaatsen een kastje in de auto’s én geven je toegang tot jouw online omgeving. Hier ontvang je alle informatie real-time. Ontdek de voordelen voor uitzendbureaus:

FleetFinder route fleet management

Productiviteitsrapport

In FleetFinder is een Productiviteitsrapportage beschikbaar. Dit geeft je een helder beeld van de productiviteit, op basis van een nauwkeurige rittenregistratie. Hoe lang waren medewerkers bij klanten? Dankzij goed wagenparkbeheer is er geen twijfel meer over de uren die je doorberekent.

GPS tracker voor uitzendwerk en detachering

Dagrapport

Het dagrapport van FleetFinder maakt duidelijk wanneer medewerkers naar klanten gingen, welke klanten ze hebben bezocht en hoe lang ze daar waren. De heldere dagrapportage zorgt voor een goed beeld van het wagenpark.

Keurmerk RitRegistratieSystemen

FleetFinder heeft het Keurmerk RRS en voldoet daarmee aan de strikte richtlijnen van de Belastingdienst. Dat betekent: zorgeloze automatische rittenregistratie.

GPS-techniek

 

FleetFinder gebruikt slimme GPS-technologie. De doorlopende verbinding met meerdere satellieten zorgt voor nauwkeurige bepaling. Je ziet welke wagen zich op welk moment waar bevindt. De plaatsbepaling maakt ook een complete rittenregistratie mogelijk. Jouw medewerkers hebben daar zelf geen omkijken naar. En als uitzendbureau hoef je je zich daar geen zorgen over te maken.

Mobiele dataverbinding

 

Met een mobiele dataverbinding maken we de verzamelde ritgegevens en andere belangrijke data beschikbaar in jouw eigen online omgeving. Je hebt real-time inzicht in de kilometerregistratie en de overige functies van het fleet management. Met FleetFinder voor uitzendbureaus weet je op elk moment waar de voertuigen zijn en welke ritten de medewerkers naar klanten maken.

office
1180

Bedrijven

user
3112

Gebruikers

car
3616

Voertuigen

Ontdek de voordelen voor jóuw uitzendbureau

Wil je jouw rittenregistratie automatiseren én grip krijgen op het wagenpark van jouw uitzendbureau? We vertellen je er álles over.