Automatische rittenregistratie

FleetFinder hanteert een rittenregistratiesysteem met het keurmerk van de Stichting Keurmerk RitRegistratieSystemen. De ritten en kilometers hoeven nooit meer handmatig bijgehouden te worden, wat veel administratieve rompslomp scheelt. FleetFinder voldoet aan de eisen van de Belastingdienst met dit keurmerk zodat je van tevoren weet dat een mogelijke controle tot een geruststellend resultaat zal leiden.


Rittenregistratie

Bijtelling

 

Wil je een auto van de zaak niet bijtellen? Dan ben je verplicht aan te tonen dat het voertuig niet meer dan 500 kilometer per jaar privé is gebruikt. Dat heet: omgekeerde bewijslast. De Belastingdienst voert ook controles uit om na te gaan of alles klopt met wat je opgeeft. FleetFinder heeft het Keurmerk RitRegistratieSystemen. Dit betekent dat ons systeem voldoet aan de strikte richtlijnen. De Belastingdienst gaat er daardoor vanuit dat de sluitende registratie klopt. Je hebt minder last van vervelende controles.

 

Reiskosten en btw

 

Met een kilometerregistratie toon je aan hoeveel kilometers jij of je medewerkers zakelijk en privé rijden. Het gebruik van de auto ligt netjes vast, zonder dat je iets hoeft te doen. Behoort de auto niet tot het bedrijfsvermogen dan mag je voor elke zakelijke kilometer 23 cent en de btw over de kosten van het onderhoud en gebruik van de auto aftrekken van de winst. Als bijvoorbeeld de helft van je kilometers zakelijk was en de ander helft privé, dan mag je de helft van de btw over alle kosten voor de auto terugvorderen.

Voordelen van automatische rittenregistratie

FleetFinder combineert hardware en software, voor een automatische rittenregistratie. Ontdek hieronder de voordelen van ons systeem voor een sluitende rittenadministratie.

Real-time inzicht

Het rittenregistratiesysteem registreert elke rit volgens de eisen van de Belastingdienst en toont de actuele locatie en status van de auto op een kaart. Heb je meerdere auto’s op de weg? Met Track & Trace heb je real-time inzicht in de posities van alle bedrijfsauto’s, op basis van nauwkeurige locatie-informatie. Hiermee zie je precies wie waar rijdt of geparkeerd staat.

24/7 beschikbaarheid

Alle informatie over het wagenpark is 24/7 beschikbaar in jouw online omgeving. Dat kan op elk apparaat met een browser, zoals desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon. Het enige dat je nodig hebt is een actieve internetverbinding. Je kan ook gebruikmaken van onze app voor iOS en Android. Zo heb je altijd de controle over de voertuigen en ritten.

Sluitende rittenregistratie

Dankzij de nauwkeurige GPS-plaatsbepaling profiteer je van een sluitende rittenregistratie. Ons autovolgsysteem heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen. Je voldoet ermee aan de richtlijnen van de Belastingdienst. Alle ritten worden netjes geregistreerd, zodat je geen problemen over de bijtelling krijgt met de fiscus.

Vast laag maandbedrag

FleetFinder is een slim product met een effectieve werking. Daardoor gebruik je onze oplossing tegen een vast laag bedrag per maand. Je kunt daardoor rekenen op een uitstekende Return On Investment (ROI). Meer dan 1.000 bedrijven profiteren dagelijks van de voordelen.

Rittenregistratie voor je wagenpark

Diverse rapporten

Met de software van FleetFinder genereer je eenvoudig een rittenregistratie voor fiscale toepassing. En er is meer zoals de tijd per locatie, gewerkte uren, gereden afstanden en snelheden. We maken het eenvoudig inzichtelijk in diverse rapportages.

GPS tracker voor wagenpark

FleetFinder Fiscaal Keurmerk

Kies je voor FleetFinder Fiscaal Keurmerk, dan installeren onze monteurs een systeem in de bedrijfswagen dat voorzien is van het keurmerk ritregistratiesystemen. Dit keurmerk is de enige onafhankelijke branchestandaard voor ritregistratiesystemen die een sluitende ritadministratie oplevert voor fiscale toepassingen.

Het FleetFinder Fiscaal Keurmerk systeem voldoet aan alle eisen van de Belastingdienst en aan de regels met betrekking tot AVG-wetgeving en fraudebestendigheid.

 

KEURMERK-Ritregistratiesystemen FF NL doorzichtig

 

 

 

office
1180

Bedrijven

user
3112

Gebruikers

car
3616

Voertuigen

Automatische rittenregistratie voor jóuw auto?

Benieuwd naar de mogelijkheden van automatische rittenregistratie voor jouw bedrijf?
Daar vertellen we je graag álles over.