Fleet management voor (thuis)zorgorganisaties

Fleet management voor zorgorganisaties

Zorgverleners zijn altijd onderweg naar cliënten die zorg behoeven. Dankzij FleetFinder heb je geen omkijken meer naar de rittenregistratie van het wagenpark. De sluitende kilometerregistratie helpt bijtelling te voorkomen, terwijl je inzicht hebt in de locatie van de voertuigen. FleetFinder biedt u ook inzicht in de tijd bij cliënten, de gereden kilometers en de reistijden.

Voordelen voor de zorg

FleetFinder maakt beheer van het wagenpark voor de zorg gemakkelijk, in combinatie met automatische rittenregistratie. We plaatsen een kastje in de auto’s én geven je toegang tot jouw online beheeromgeving. Hier ontvang je alle informatie real-time. Ontdek de voordelen voor de zorg:

Fleet management voor (thuis)zorgorganisaties

Reisrapport

FleetFinder zorgt voor een helder reisrapport, inclusief alle informatie die van belang is voor de rittenregistratie in de zorg. Zoals bezochte locaties, afstanden, tijden en gereden snelheden. Je profiteert van automatische rittenregistratie met duidelijke rapportage, afgestemd op de behoeften in de zorg.

woman-male-driving-instructor-during-driving-test

Dagrapport

Het dagrapport van FleetFinder maakt duidelijk wanneer medewerkers naar cliënten vertrokken, welke cliënten ze hebben bezocht en wanneer ze te maken kregen met oponthoud. De heldere dagrapportage zorgt voor een goed beeld van de productiviteit.

Grip op je zorgverlening

Voor een vast laag maandbedrag vormt dit systeem de ideale hard- en software voor fleet management binnen de zorg. Je hebt de volledige controle over het wagenpark en de zorg. En je hebt geen omkijken naar de kilometerregistratie.

GPS-techniek

 

FleetFinder gebruikt slimme GPS-technologie. De doorlopende verbinding met meerdere satellieten zorgt voor nauwkeurige bepaling. Je ziet welke wagen zich op welk moment waar bevindt. Je hebt de volledige controle over het wagenpark én je hebt de verleende zorg goed in beeld.

Mobiele dataverbinding

 

De GPS-locatie wordt real-time verzonden via een mobiele dataverbinding. Via onze servers komt de data in de gebruiksvriendelijke beheeromgeving terecht. Hier heb je inzicht in de complete rittenregistratie én in jouw totale wagenpark. Je ziet waar de verschillende voertuigen op dit moment zijn.

office
1180

Bedrijven

user
3112

Gebruikers

car
3616

Voertuigen

Ontdek de voordelen voor de zorg

Wil je de rittenregistratie automatiseren én grip krijgen op het wagenpark van de zorgorganisatie? We vertellen je er álles over.