Afbeelding delivery banner

Transport & logistiek

Dagelijks heb je verschillende voertuigen rijden, naar klanten en weer terug naar de zaak. Wagenparkbeheer speelt een belangrijke rol binnen jouw organisatie, het is van belang het wagenpark zo effectief mogelijk in te zetten. FleetFinder biedt realtime inzicht in de locatie en snelheid van ieder afzonderlijk voertuig. je hebt geen zorgen meer over een sluitende registratie van de ritten, terwijl je bovendien veel gemakkelijker na kunt gaan waar de voertuigen zich bevinden en hoe lang de voertuigen bij je klanten stonden. Daarnaast kun je direct de beschikbaarheid van de voertuigen checken bij een ongeplande aanvraag.

Voordelen voor transportbedrijven

FleetFinder houdt automatisch de belangrijke gegevens bij van alle gemaakte ritten. Het systeem biedt real-time inzicht in zowel de locatie als de bewegingen van het complete wagenpark van jouw transportbedrijf. We bouwen de blackbox in de voertuigen in en koppelen die met gebruiksvriendelijke software.

FleetFinder route fleet management

Diverse rapporten

FleetFinder registreert automatisch alle noodzakelijke gegevens en rapporteert die automatisch in het Reisrapport. Denk aan bezochte locaties, de afstanden, tijden en de gereden snelheden. Je hebt real-time inzicht in de bewegingen van het complete wagenpark.

Fleet management voor transportbedrijven

Nauwkeurige registratie

Je kunt rekenen op betrouwbare registratie. Dat is te danken aan het gebruik van GPS-techniek én aan de betrouwbare verbinding met onze servers. Ons systeem voldoet bovendien aan de strenge eisen voor het Keurmerk RRS voor rittenregistratie.

Vast laag maandbedrag

FleetFinder is een slim product met een effectieve werking. Daardoor gebruik je onze oplossing tegen een vast laag bedrag per maand. Je kunt daardoor rekenen op een uitstekende Return On Investment (ROI). Meer dan 1.000 bedrijven profiteren dagelijks van de voordelen.

Voordelen van GPS

 

FleetFinder maakt gebruik van geavanceerde GPS-techniek voor verbinding met meerdere technieken. Hiermee bepaalt ons systeem zowel de locatie van een wagen als de snelheid daarvan. De stabiele mobiele verbinding verzekert je van een betrouwbare data-overdracht. Transportbedrijven (én andere bedrijven) zetten ons systeem wereldwijd in als voertuigvolgsysteem. Hiermee beheren ze hun wagenpark eenvoudig en zetten ze dit efficiënter in.

Blackbox

 

De mobiele dataverbinding tussen de blackbox van FleetFinder in de wagen en onze servers zorgt voor real-time inzicht. Je krijgt inzicht in zowel de kilometer- en rittenregistratie als in jouw totale wagenpark. Je hebt altijd inzicht in het complete fleet management. Je weet precies weet waar alle wagens zich bevinden en hoe die bij de klant staan. Zonder dat je daar zelf tijd mee kwijt bent.

bedrijf
1180

Bedrijven

gebruiker
3112

Gebruikers

car
3616

Voertuigen

Ontdek de voordelen voor jóuw transportbedrijf

Wil je meer grip op het wagenpark van je transportbedrijf en zo efficiënter werken en kosten besparen? We vertellen je er álles over.