Voertuigvolgsysteem

Altijd live inzicht in de actuele locaties van de voertuigen verhoogt de efficiëntie en productiviteit van je team. Je kunt op een interactieve kaart precies zien waar alle voertuigen zijn en zo de juiste medewerker inzetten. Tevens bespaart het tijd en brandstof.
Voertuigvolgsysteem

Beheer je wagenpark

 

Met ons voertuigvolgsysteem weet je precies waar alle voertuigen zich op dit moment bevinden. Daarmee krijg je meer inzicht in het gebruik van het wagenpark. Je kunt dan maatregelen nemen om jouw voertuigen efficiënter in te zetten, bijvoorbeeld door te besparen op de reistijden van en naar klanten. Tegelijkertijd zorgt FleetFinder voor automatische rittenregistratie, op basis van het Keurmerk RitRegistratieSystemen.

Meer grip op je buitendienst

 

Bel je nog altijd met de bestuurders om te vragen waar ze zijn? Dat kan een stuk efficiënter, betrouwbaarder en gemakkelijker. Met ons voertuigvolgsysteem krijg je real-time inzicht in de locaties van alle voertuigen. Desgewenst kun je dit doorgeven aan jouw klanten. Bedenk hoeveel kostbare tijd je dat scheelt! Werknemers maken geen fouten meer in hun werkbonnen omdat alle ritten en werkuren automatisch worden geregistreerd.

Voordelen van een voertuigvolgsysteem

Ons voertuigvolgsysteem biedt real-time inzicht in de posities van voertuigen én zorgt voor een automatische rittenregistratie.

Real-time inzicht

Dankzij de nauwkeurige GPS-plaatsbepaling profiteer je van een sluitende rittenregistratie. Ons voertuigvolgsysteem heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen. Je voldoet ermee aan de richtlijnen van de Belastingdienst. Alle ritten worden netjes geregistreerd, zodat je minder last hebt van de fiscus.

24/7 beschikbaarheid

Alle informatie over het wagenpark is 24/7 beschikbaar in jouw online omgeving. Dat kan met een app of met een internetbrowser op apparaten, zoals een desktop, laptop, tablet en mobiele telefoon. Het enige dat je nodig hebt is een actieve internetverbinding. Zo heb je altijd de controle over de voertuigen de ritten.

Sluitende rittenregistratie

Dankzij de nauwkeurige GPS-plaatsbepaling profiteer je van een sluitende rittenregistratie. Ons autovolgsysteem heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen. Je voldoet ermee aan de richtlijnen van de Belastingdienst. Alle ritten worden netjes geregistreerd, zodat je minder last hebt van de fiscus.

Vast laag maandbedrag

Ons voertuigvolgsysteem is beschikbaar voor een vast laag bedrag per maand. Je kunt daardoor rekenen op een uitstekende Return On Investment (ROI). Meer dan 1.000 bedrijven profiteren dagelijks van de voordelen.

Voertuigvolgsysteem - Track & Trace van je auto’s

Diverse rapporten

Met de software van FleetFinder genereer je eenvoudig diverse rapportages over gemaakte ritten. Benieuwd naar de bezochte locaties en de gereden afstanden, tijden en snelheden? We maken het eenvoudig inzichtelijk. Op basis van deze rapportages kun je efficiënte keuzes maken.

Bestuurdersidentificatie track en trace systeem

Bestuurdersidentificatie

Houd grip op je team en weet wanneer medewerkers instappen en arriveren. Niet alleen om te weten dat ze veilig op de werkplek zijn aangekomen maar ook voor een juiste toewijzing en facturatie van (gewerkte) uren.

bedrijf
1180

Bedrijven

Gebruiker
3112

Gebruikers

voertuig
3616

Mobiele gebruikers

Een voertuigvolgsysteem voor jóuw auto's?

Benieuwd naar de mogelijkheden van een voertuigvolgsysteem voor jouw bedrijf?
Daar vertellen we je graag álles over.