afbeelding schoonmaak

Fleet management voor
schoonmaakbedrijven

Hoe houd je als schoonmaakbedrijf het volledige overzicht over je wagenpark? FleetFinder combineert een sluitende ritregistratie met helder inzichtelijk wagenparkbeheer. We registreren automatisch de ritten die medewerkers met de voertuigen maken, terwijl je daar realtime inzicht in hebt. Bovendien helpen de rapportages om de gewerkte uren zuiver aan klanten te factureren.

Voordelen voor schoonmaakbedrijven

De hardware van FleetFinder is uiterst nauwkeurig, terwijl de software op gebruiksvriendelijke wijze zorgt voor zowel dagrapporten als productiviteitsrapport. Voor een vast laag bedrag per maand voert je het beheer over jouw complete wagenpark. Tegelijkertijd kun je rekenen op sluitende kilometerregistratie voor schoonmaakbedrijven, die netjes voldoet aan de strikte richtlijnen van de Belastingdienst.

FleetFinder dashboard fleet management

Dagrapport

Met het FleetFinder Dagrapport zie je wanneer jouw medewerkers met voertuigen vertrokken, welke locaties ze hebben bezocht en hoe lang ze op elke locatie werkten voor de klant. De dagrapporten bevatten alle belangrijke informatie voor schoonmaakbedrijven. Zoals de verhouding tussen reisuren en werkuren.

Fleet management voor schoonmaakbedrijven

Productiviteitsrapport

Het Productiviteitsrapport van FleetFinder combineert informatie over tijden, locaties en klanten die medewerkers bezochten. Dit een helder beeld van de productiviteit, op basis waarvan je de kosten bij klanten in rekening kunt brengen. Je hebt daarover nooit meer discussies met klanten. 

Lage kosten

Met FleetFinder profiteer je van automatische rittenregistratie én maken we de belangrijke informatie over je wagenpark inzichtelijk. Dit alles voor een vast laag bedrag per maand, zonder onverwachte kosten. Kortom, een kleine investering met grote voordelen.

GPS-techniek

 

FleetFinder gebruikt slimme GPS-technologie. De doorlopende verbinding met meerdere satellieten zorgt voor nauwkeurige bepaling. Het systeem registreert ritten en locaties van alle medewerkers. Dankzij nauwkeurige plaatsbepaling zie je hoe laat en hoe lang een medewerker op welke locatie was.

Mobiele dataverbinding

 

Met een mobiele dataverbinding verzendt FleetFinder de gegevens real-time naar onze servers. En daarmee naar jouw online omgeving. Met gebruiksvriendelijke software brengen we het fleet management van je schoonmaakbedrijf in kaart. Je hebt live inzicht in jouw wagenpark en de ritten die medewerkers naar klanten maken.

office
1180

Bedrijven

user
3112

Gebruikers

car
3616

Voertuigen

Ontdek de voordelen voor jóuw schoonmaakbedrijf

Wil je jouw rittenregistratie automatiseren én grip op het wagenpark van jouw schoonmaakbedrijf? We vertellen je er álles over.