Wagenparkbeheer

Het FleetFinder dashboard biedt een aantal functionaliteiten en rapporten die hun nut in de praktijk bewezen hebben. Dus geen oeverloze mogelijkheden maar praktische functionaliteiten die toegankelijk en helder in de dagelijkse praktijk toe te passen zijn.


Wagenparkbeheer

Rapporten en notificaties
  • Houd overzicht en deel medewerkers in groepen in zoals bijvoorbeeld Buitendienst, Service, Onderhoud, Monteurs, Sales, etc.
  • Bekijk de live de locatie van voertuigen voor degenen die daartoe bevoegd zijn zoals Planning en Wagenparkbeheer.
  • Registreer hoe vaak en hoeveel het wagenpark stationair (langer dan 5 minuten) draait en beperk de brandstofkosten.
  • Registreer waar, hoe vaak en hoeveel voertuigen te snel rijden, vergroot de veiligheid van de medewerkers en beperk de brandstofkosten. Tevens een goede tool om je medewerkers te helpen het aantal bekeuringen terug te dringen.
  • Zorg er tijdig voor dat je voertuigen het maximale aantal kilometers van het leasecontract en/of het onderhoud niet overschrijden en bereik een evenwichtige verdeling van het aantal kilometers per voertuig binnen het wagenpark. 
Fleetfinder wagenparkbeheer s

Voordelen van wagenparkbeheer met FleetFinder

Wagenparkbeheer met FleetFinder biedt geavanceerde mogelijkheden. Je houdt grip op alle bedrijfswagens én automatiseert de rittenregistratie. Dit alles tegen een vast laag maandbedrag. Ontdek hieronder de voordelen voor jouw bedrijf:

24/7 inzicht

Met Wagenparkbeheer van FleetFinder heb je altijd en overal toegang tot de belangrijke gegevens. Je online omgeving is 24/7 beschikbaar op alle apparaten met een internetverbinding. Je kunt de app gebruiken, maar ook je desktop, laptop, tablet of mobiele telefoon.

Keurmerk

Dankzij de nauwkeurige GPS-plaatsbepaling profiteer je van een sluitende rittenregistratie. Ons autovolgsysteem heeft het keurmerk RitRegistratieSystemen. Je voldoet ermee aan alle eisen van de Belastingdienst. Alle ritten worden netjes geregistreerd, zodat je je geen zorgen hoeft te maken over een belastingcontrole.

Vast laag maandbedrag

FleetFinder is een slim product met een effectieve werking. Daardoor gebruik je onze oplossing tegen een vast laag bedrag per maand. Je kunt daardoor rekenen op een uitstekende Return On Investment (ROI). Meer dan 1.000 bedrijven profiteren dagelijks van de voordelen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bedrijf
1180

Bedrijven

Gebruiker
3112

Gebruikers

Auto
3616

Voertuigen

Aan de slag met wagenparkbeheer voor jóuw bedrijf?

Benieuwd naar de mogelijkheden van wagenparkbeheer voor jouw bedrijf? Daar vertellen we je graag álles over.