afbeelding zzp banner

Automatische registratie
voor zzp’ers

Houd je je ritten en kilometers nog altijd handmatig bij als zzp’er? Dat kan slimmer, met FleetFinder. Dit systeem zorgt voor automatische registratie. Je voldoet hiermee automatisch aan de richtlijnen van de Belastingdienst.

 

Voordelen voor zzp’ers

FleetFinder maakt automatische kilometerregistratie voor zzp’ers wel heel gemakkelijk. De blackbox in de auto zorgt voor de rittenregistratie, terwijl de software het achteraf inzichtelijk maakt waar je op welk moment was. Dankzij FleetFinder declareer je voortaan eenvoudig de uren op locatie bij jouw klanten. Ontdek hieronder de voordelen voor jou als zzp’er:

FleetFinder dashboard fleet management

Productiviteitsrapport

FleetFinder zorgt voor een helder productiviteitsrapport. Daaruit staat tot op de minuut wanneer je bij welke klant aan een project werkte. Dit maakt het een stuk eenvoudiger om achteraf onomstotelijk vast te stellen welke uren en reiskosten je voor de geleverde werkzaamheden in rekening kunt brengen. Dit voorkomt dat je te weinig factureert.

GPS tracker voor ZZP

Blackbox in de auto

FleetFinder werkt met een Blackbox in de auto. Onze installateurs plaatsen die netjes en snel. Ze werken het kastje zorgvuldig voor je weg, zodat je daar geen omkijken meer naar heeft. Wil je jouw auto weer verkopen of inleveren, dan zie je er na de uitbouw niets meer van terug.

Lage kosten

FleetFinder is beschikbaar vanaf een laag bedrag per auto. Heel geschikt dus voor zzp’ers. Vanaf enkele euro’s per maand heb je een betrouwbaar systeem voor automatische rittenregistratie. Ons systeem registreert welke ritten je reed en hoe lang je bij welke klant op locatie werkte.

GPS-techniek

 

FleetFinder gebruikt slimme GPS-technologie. De doorlopende verbinding met meerdere satellieten zorgt voor nauwkeurige bepaling van de locatie en snelheid van jouw auto. Dit helpt om achteraf te bepalen hoeveel reistijd je voor klanten maakt, bijvoorbeeld in relatie tot de te factureren uren.

Mobiele dataverbinding

 

De mobiele dataverbinding stuurt de gegevens real-time naar onze servers. In jouw online omgeving heb je elk moment inzicht in de gemaakte ritten en de te facturen uren. Op basis van betrouwbare locatiebepaling en een real-time verbinding met onze servers.

Bedrijven
1180

Bedrijven

Gebruikers
3112

Gebruikers

Voertuigen
3616

Voertuigen

Ontdek de voordelen voor jou als zzp’er

Wil je fouten in je rittenadministratie voorkomen? Ontdek de voordelen van FleetFinder voor jou als zzp’er. We vertellen je er álles over.